Think faster, learn faster, move faster.

Concurrentievoordeel hangt samen met aanpassingsvermogen: hoe snel en flexibel kan jouw bedrijf bewegen? De mogelijkheid om snel te kunnen schakelen keer zich uit in extra euro’s en uren. Door digital asset management slim in te richten worden werkprocessen efficiënter. En dat zie je terug in je return on investment.

Kortere time to market, langere adem

De reis van concept naar campagne is vaak hobbelig, vooral wanneer werkprocessen van disciplines niet op een lijn liggen. Door de totale workflow van een campagne via Swivle te dirigeren, lopen projecten soepeler en sneller. En dat betekent meer tijd en middelen voor extra campagnes.

t2m

De kracht van agile contentmarketing

Het vinden en verstrekken van de laatste digital assets is niet langer een eindeloze zoektocht meer. Met Swivle krijgt iedere stakeholder de rechten die past bij zijn of haar rol. Slimme zoekfuncties en filters door alle metadata helpen daarbij. Net als taxonomie: de hiërarchische relatie tussen metadata die je gebruikt om je content te beschrijven. Zo voorkom je misverstanden en beperk je de kans op branding blunders. Bovendien kun je efficiënter werken, waardoor je meer gedaan krijgt in minder tijd. Hoeveel extra campagnes zou je kunnen draaien met Swivle aan je zijde?

Time 2 Market

Swivle is de slimste manier om uw inhoud te organiseren, te delen en te verspreiden. Dit alles vanuit één intuïtieve en visuele plaats in de cloud.

Vraag om meer campagnes in minder tijd